SK EN PL RU HU HOME
 
Használtgépek kínálata
fénykép
Nagyjavított gépek kínálata
nagyjavított eljárás
Pontosságát ellenőrizze a gép
Átír
Referenciák
érintkezés
    :  12887695    
 
Használtgépek kínálata

A cég profilja

A STROJIMPEX s.r.o. céget 1990. évben alapította tulajdonosa és későbbi ügyvezetője Frolo Ivan úr. A cég tevékenységét szervizmunkákkal kezdte a megrendelőnél  SV 18 RA, SN 40-50-63-71 B és SUI 40-50 sorozatú univerzális csúcsesztergákon.

A cég kezdetei férőhely és személyzet szempontjából szerények voltak. Kezdettől fogva azonban nyomaték volt helyezve a szervizszerelők magas szakszerűségére (több mint 40 éves gyakorlat a gyártónál) és az elvégzett munkák magas minőségére. A volt és jelen szervizmunkások, beleértve a cég tulajdonosát mindannyian a gyártó volt szervizdolgozói, így a munkaminőséggel nem voltak soha problémák. Ezt az irányzatot a cég igyekszik megtartani mindmáig habár már új szerelőtérségei vannak és a Defence Konštrukta Trenčín adminisztratív épületben székel.

A cég folyamatosan áttért az esztergák közép- és nagyjavításaira, minden fémmegmunkáló gép beszerzésére és értékesítésére és a megrendelőnél való szerviztevékenységét továbbra is fenntartotta. A STROJIMPEX cég több mint 15 éves ténykedése a hazai és külföldi piacokon nemcsak a cég hírnevét, de a megrendelők elégedettségét is hozta. Erről tanúskodik az új vevők számának állandó növekedése, de a régi vevők ismételt visszatérése is.

Önök is meggyőződnek az általunk nagyjavított gépek és a szervizszolgáltatások kivitelezésének magas minőségéről.
Kinél lesz magasabb biztosítéka a kivitelezett munka minőségében ha nem a volt gyártó dolgozóinál.
Hisszük, hogy kellemesen meglepjük az árainkkal is.

Tevékenységünk

A STROJIMPEX s.r.o cég alapításától kezdve az SV, SN és SUI sorozatú univerzális csúcsesztergák szervizelésével foglalkozik.
A vevőnél rendszeres megelőző ellenőrzéseket és javításokat végzünk a szükségletei alapján. Az elvégzett munkára 6 hónapos garanciát nyújtunk.

SV, SN és SUI sorozatú esztergák nagyjavítását végezzük. BRH és BPH sorozatú síkköszörűk. FA, FGU, FGS sorozatú marók. A jelen gépek kiszállítható a vevőnek, vagy a vevő rendelésre megvásárolhatja közvetlenül cégünkben. A nagyjavított gépekre a vevőnek 12 hónapos garanciát nyújtunk a teljes gépre.

Továbbá mindenfajta fémmegmunkáló gépek beszerzésével és értékesítésével is foglalkozunk. Képesek vagyunk "kulcsra" komplett berendezni az üzemét vagy műhelyét Önök által igényelt gépekkel. A fent említett esztergákhoz alkatrész-értékesítést biztosítunk. Továbbá különleges tartozékokat is vásárolhat nálunk a megadott gépekhez.

A STROJIMPEX s.r.o cég több mint 15 éves hagyománya garanciát ad az elégedettségükre.
Mottó: Talán nem tud nálunk megvásárolni mindent, de biztosan megvásárolja azt, amire éppen szüksége van.

 

 

 
 
Univerz.hrotovy sústruh SUI 50
...

Univerz.hrotovy sústruh SN 50 B
...

Univerz.hrotovy sústruh SV 18 RA s digitalnym odmeriavanim Fagor.
...

 
programming: BITnet webdesign: cello